Over Ons

Over ons

Bas Autoservice bestaat al sinds 17 oktober 2005. Bas Dekker begon alleen en had al vanaf het begin een vaste loyale klantenkring. Vanaf 2008 is ook de zoon van Bas, Nick Dekker actief geworden in het bedrijf. Bas Auto Service heeft altijd zijn kwaliteit kunnen waarborgen. Daarom is het bedrijf nu uitgegroeid tot een universeel autobedrijf dat over de kennis, het personeel en de middelen beschikt om te kunnen opereren op merkdealerniveau. 

Bas Dekker

Ik ben Bas. Al vanaf mijn 15e werk ik met auto’s. Na mijn monteursopleiding heb ik bij diverse automerken gewerkt.  In 2005 volgde de nieuwe stap in mijn leven en opende ik Bas Auto Service. Een droom werd werkelijkheid en Bas Auto Service werd al snel een begrip in IJmuiden en omstreken. Wij hebben nooit aan marketing of reclame gedaan. Onze kwaliteit is onze reclame. Wij behandelen mensen zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Dit betekent dat wij altijd goede uitleg geven en vaak ook het onderdeel bewaren of fotograferen. Veel mensen hebben totaal geen verstand van autotechniek, het is dan belangrijk dat je een autogarage hebt die je kan vertrouwen en ik wil die garage zijn. 

Nick Dekker

Ik ben Nick. Nadat ik in 2008 mijn VWO heb afgerond, ben ik gaan studeren aan de IVA Hogeschool. Na deze opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan bij mijn vader in de zaak. Mijn passie voor autodiagnose en ondernemen zorgen ervoor dat Bas Auto Service mijn ideale werkplek is. Ik heb mij gespecialiseerd in autodiagnose, auto electronica en het maken van autosleutels. Ik probeer iedere klant en iedere auto te behandelen zoals ikzelf ook behandeld zou willen worden. Kwaliteit vind ik erg belangrijk en nee verkopen zit niet in mijn aard.

Jeffrey Steg

Ik ben Jeffrey. Al toen ik 14 was stond ik in de autogarage. Ik begon bij Carfit en heb daarna bijna 15 jaar gewerkt bij Autobedrijf Tinholt in Velserbroek. Voor Kia en Mitsubishi heb ik alle cursussen mogen volgen en alle mogelijke werkzaamheden gedaan. Hierdoor ben ik een echte allrounder geworden en kan ik elke klus aan.
In mijn vrije tijd werk ik ook graag aan eigen autoprojecten.

Bij Bas Auto Service voel ik mij goed op mijn plek. Het is een gemoedelijk familiebedrijf die geeft om zijn personeel en om zijn klanten.

Danny van der Velden

Ik ben Danny. Ik werk al bij Bas Auto Service vanaf dat ik 18 was. Inmiddels ben ik eerste monteur en heb ik ook mijn APK-keurmeester papieren gehaald. Ik zit onwijs op mijn plek bij Bas Auto Service. Ze hebben hier veel kennis en apparatuur in huis. Hierdoor kan ik hier nog groeien als monteur.
Ik ben sociaal, hou van van gezelligheid en ben altijd in voor een gezellig gesprek. Ik pak alle klussen aan, hou van een uitdaging en ‘nee’ verkopen hou ik niet van.