Diagnose

Diagnosespecialist met GMTO

In een auto zitten vele elektrische en mechanische systemen. In al deze systemen kan er een onderdeel defect gaan waardoor er problemen optreden. Veel garages gaan niet mee met de huidige ontwikkelingen en verliezen hiermee hun kwaliteit als het gaat om systeemkennis en het diagnose stellen aan de verschillende systemen. Er worden vaak onderdelen vervangen die helemaal niet defect zijn. Zo kan een auto een fout aangeven op een bepaalde sensor. Veel garages vervangen zonder twijfel deze sensor en geven u uw auto weer mee. Nog dezelfde dag of later die week gaat hetzelfde lampje weer branden. U heeft al veel geld betaald en uw probleem is nog steeds niet opgelost. 

Bas Auto Service heeft zich gespecialiseerd in het diagnose stellen als er een probleem optreedt. Wij volgen cursussen en hebben zeer geavanceerde apparatuur om altijd de juiste diagnose te kunnen stellen. Op deze manier hoeven wij nooit onderdelen te vervangen die niet defect zijn en dit zorgt ervoor dat u nooit te veel betaald voor een reparatie.

Om onze specialisatie te verzegelen zijn wij een samenwerking aangegaan met GMTO. GMTO is een van de grootste automotive opleiders van Nederland en is de grootste op het gebied van diagnose. Onze samenwerking betekent dat wij gebruik kunnen maken van de technische ondersteuning van GMTO. Ook volgen wij hier cursussen en gebruiken wij zeer geavanceerde meetapparatuur van GMTO.

Wat is een GMTO Diagnose Specialist?

Met onze expertise kunnen wij diagnose stellen voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u een autobedrijf en heeft u een auto heeft staan met een lastige storing waar u niet uitkomt of heeft u voor een bepaalde diagnose niet de juiste apparatuur of kennis in huis? Wij helpen u bij het stellen van deze diagnose!

Heeft u een storing of een probleem met uw auto? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij communiceren altijd vooraf de prijzen en bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan.