Onze tip van de maand

Handig voor u om te weten

Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht. Bas Auto Service raad net als de ANWB aan om ook in Nederland op winterbanden te rijden bij temperaturen onder de 7 graden.

Winterbanden hebben veel meer grip in winterse omstandigheden, vooral bij een glad wegdek door sneeuw, ijs of ijzel. Maar ook bij vrieskou heeft het zachtere rubber voordeel. Dus is het voor eigen en andermans veiligheid een goede zaak om winterbanden te monteren om bij winterse omstandigheden veilig te kunnen rijden.

Dus de tip van Bas Auto Service voor deze maand is wees op tijd met uw winterbanden en laat u niet verrassen door het weer.

Ik kom al vanaf het begin bij deze garage. Ze zijn klantvriendelijk meedenkend en geven je een eerlijk advies. Wanneer je onverwacht in de problemen zit zullen ze alles doen wat in hun vermogen ligt om het probleem op te lossen. Dit is een garage waar je je auto aan toe vertrouwd en waar je zeker weet dat een uitgevoerde reparatie ook echt nodig was. Ik heb de garage bij familie en vrienden aanbevolen.

Dickrg

Wat bij Bas Autoservice past: betrouwbaar, hulpvaardig, zoekt altijd naar adequate oplossingen binnen een budget, zijn woord is zijn woord, luistert goed ondanks soms de drukte, geeft goede, persoonsgegeven adviezen en is oplossingsgericht. Kortom: wij gaan nergens anders meer naar toe.

KJ

Je laat je auto in vertrouwde handen achter wetende dat er serieus en met liefde naar je auto word gekeken. geen gekke reparaties maar gewoon eerlijk advies met een bakkie koffie en 2 monteurs die altijd voor je klaar staan.

Familie Stroet